Millor Manresa, partit que es va presentar a les darreres eleccions municipals però que no va aconseguir cap regidor, ha celebrat l'inici de l'enderroc de la Sala Ciutat. Segons ells, "ja era hora que es comencés a enderrocar, tot complint la voluntat unànime dels partits polítics de Manresa".

Malgrat congratular-se de l'arrencada de l'enrunament de l'edifici, també consideren que "ha estat prudent esperar aquests mesos per tal de legitimar l'enderroc i que cap dels ocupants no hi prengués mal", tenint en compte que la sala de la plaça de Sant Ignasi va ser ocupada el gener passat justament per impedir que anés a terra, si bé ja fa més de dos mesos que no s'hi feia cap activitat. Dins de la seva valoració, Millor Manresa esmenta que "pensàvem en una consulta ciutadana per desencallar el tema amb legitimitat democràtica, però veient l'evolució dels fets, ens sembla correcta la decisió de l'Ajuntament".

El partit fa memòria que "al ple de l'Ajuntament del dijous 20 de novembre del 2014 tots els partits polítics municipals van decidir unànimement enderrocar la Sala Ciutat. Era un equipament que feia anys que no es feia servir". Referint-se a l'ocupació de l'edifici, es pregunten "per què la van ocupar poc després que l'Ajuntament aprovés enderrocar-la, quan ja feia anys que no s'hi feia cap activitat", i recorden que "l'edifici no reunia les condicions de seguretat mínimes".