El funeral per Germán-Jesús Fernández Basanta, l'agent de la Policia Local de Manresa mort en accident de moto a Castellar de n'Hug, ha tingut lloc a les 4 de la tarda a l'Espai Mémora de la Funerària Fontal.

Aquest divendres al migdia van fer un minut de silenci en memòria de l'agent a les instal·lacions de la Policia Local de Manresa. A l'acte hi van assistir nombrosos companys de l'agent a la Policia Local, encapçalats pel seu màxim responsable, Jordi Mora, així com agents de policia local d'altres poblacions de la comarca, i membres d'altres cossos de seguretat, com els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. També hi van estar presents la regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Olga Sánchez, i el regidor de Governació, Josep Maria Sala.

Germán-Jesús Fernández era agent de la Policia Local de Manresa des de 1987. Era casat i tenia un fill i una filla. L'agent va morir en un accident, fora de servei, en una sortida amb motocicleta. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, també ha expressat el seu condol als familiars i amics. En el ple municipal d'aquest dijous al vespre, tots els membres de la corporació municipal i el públic assistent van fer un minut de silenci en memòria de l'agent.