La planta de Denso a Sant Fruitós de Bages acollirà demà, per primer cop en els seus 24 anys d'història, la convenció europea del grup, segons explica l'empresa en una nota de premsa.

En aquesta trobada hi participaran el president de la corporació Denso, Koji Arima, altres integrants del comitè executiu de la multinacional japonesa i també un total de 40 membres de l'alta direcció de les diferents empreses europees que integren el grup japonès.

Segons explica Denso en la seva nota de premsa, entre els objectius d'aquesta convenció que es fa a la planta bagenca hi ha els de certificar la finalització de la vuitena expansió de l'empresa, comprovar els recents canvis que s'han portat a terme en la distribució interna de la seva planta d'electrònica i també la incorporació de les noves funcions de disseny de productes.

A més a més, al llarg de la convenció que se celebrarà aquest dimarts també es tractaran temes paneuropeus a nivell d'expansió de negocis del grup i es mostraran les capacitats que té la planta bagenca del grup per a l'acollida de futurs projectes de la multinacional japonesa i una exposició de diferents prototips de productes.

Denso Barcelona té una trajectòria de 24 anys i l'empresa es dedica a la fabricació de components per al sector de l'automòbil.