Dues-centes cinquanta persones ja han reservat la seva entrada per assistir a les ponències de la primera jornada sobre l'alimentació infantil i juvenil saludable organitzada pel Grup Llobet i etselquemenges.cat, que es durà a terme demà de 10 del matí a 2 de la tarda al Lacetània.

Després de la ponència del guru de l'alimentació Xavier Verdaguer hi intervindran Alba Balaguer, advocada i monitora de La lliga de la llet, que parlarà de "Conceptes bàsics per començar bé l'alletament"; Yolanda Garcia, psicòloga i naturòpata, de "Nens sans i feliços"; i Montse Reus, dietista evolutiva, d'"Alimenta les seves defenses, però de debò". L'assistència costarà 20 euros, però els socis amb targeta de fidelització de Supermercats Llobet i els socis d'Etselquemenges en pagaran 15.

La jornada també inclourà la Fira Saludable, que és d'accés lliure al pati de Lacetània. Hi haurà vuit expositors, entre aquests Aneto, Torras (xocolates), Torra (fruits secs) i Casa Amella (olives i olis ecològics). La fira es posa en marxa amb voluntat de repetir cada any a Manresa.