Una vintena d'arbres del parc de l'Agulla de Manresa es van vestir ahir amb peces de llana en una acció organitzada per reivindicar que l'ampliació del parc sigui aviat una realitat i no pas un projecte que quedi desat en un calaix.

La iniciativa va cridar l'atenció de la gran quantitat de gent que ahir va anar a l'Agulla. També hi va haver esmorzar popular i contes per als més petits. L'acte va ser organitzat per l'entitat Meandre.

Durant tres dies es podran veure els arbres amb les peces de llana de diferents colors. És el que s'anomena Urban Knitting, que reivindica els espais lliures i fer-los més amables, explica una de les organitzadores, Marta Casas.

Pel que fa al projecte d'ampliació, el consorci de l'Agulla, format pels Ajuntaments de Manresa i Sant Fruitós, va expressar recentment la seva voluntat de tirar-lo endavant. També Aigües de Manresa i la Junta de la Sèquia, propietaris del parc, han anunciat una inversió de mig milió d'euros per fer-hi millores. "Hem vingut a reivindicar i a fer festa ja que sembla que es desencallarà el tema. Hi ha el compromís de fer-ho", va dir Ignasi Cebrián, de Meandre.