La il·luminació de color blau de façanes de diversos edificis d'arreu del món és una iniciativa que es realitza amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, el 14 de novembre. Enguany, l'Ajuntament de Manresa s'hi afegeix, a proposta de l'Associació de Diabètics de Manresa. La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de color blau en commemoració d'aquesta diada, cada vespre, des d'aquest dijous i fins diumenge.

Aquesta és una de les activitats que es realitza per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis i, alhora, per conscienciar sobre la importància de portar una alimentació saludable que ajudi en el control d'aquesta malaltia.

A banda de la il·luminació de diversos edificis aquest dissabte, Dia Mundial de la Diabetis, hi haurà activitats arreu de Catalunya. Durant tot el dia, s'allotjaran taules informatives a diversos hospitals, Centres d'Atenció Primària, centres cívics i mercats de tot el territori català on es faran controls de glucèmia. A l'agenda del web de l'Associació de Diabètics de Catalunya (www.adc.cat) s'hi poden trobar detallades totes les activitats.