Montserrat Calderón, de 4 anys i alumna del Col·legi Mare de Déu del Pilar de Manresa, ha guanyat el premi de la modalitat de dis-seny de logotip del concurs Posa-hi cor, una iniciativa conjunta de la FUB i Mútuacat de suport a La Marató de TV3.

El logotip dissenyat per Calderón servirà per estampar la samarreta de la cursa 5 km per la vida. El lliurament de premis d'aquesta segona edició del concurs va tenir lloc a la sala Stroika.

Un total de 516 creacions han optat als premis en les modalitats de disseny, dibuix, relat i vídeo.

En la modalitat d'arts plàstiques s'han concedit tres premis a Yasmin Bakali, de l'Escola Renaixença, Joel Harillo del Col·legi Oms i de Prat i Andrea Rodríguez, del Col·legi Mare de Déu del Pilar.

Pel que fa als relats, als quals es van presentar 49 treballs, el jurat ha decidit concedir el premi de la modalitat juvenil ex aequo a He aprofitat del tot la meva vida?, de Laia Costa, de l'Escola Joviat, i a No hi ha motxilla prou feixuga, de Mar Junyent, del mateix centre. La modalitat d'adults l'ha guanyat Xavier Isant, pel relat titulat El farmacèutic d'Hamelin.

Pel que fa a la modalitat de vídeo digital, el premi ha estat per a Èric Ocaña, de l'Escola Joviat, pel treball titulat Una recepta diferent. El vídeo s'utilitzarà com a anunci de la plataforma Manresa Mobilitza't amb La Marató