L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, va assegurar ahir que el ple de desembre incorporarà l'acord per entrar a formar part de àrea comuna de taxis que actualment engloba Manresa i Santpedor.

Ariso va fer aquest anunci en la presentació pública del nou distintiu identificatiu de l'àrea de taxi de Manresa.

Els ajuntaments de Manresa i Santpedor van signar, el mes de juny passat, un conveni per regular el servei de taxi entre ambdós municipis. En virtut d'aquest acord es va crear una àrea per tal d'oferir el servei de taxi conjuntament, que estableix que els usuaris poden utilitzar els taxis d'aquesta àrea per fer viatges amb origen i destí a ambdós municipis, independentment de l'origen del trajecte. En el desplegament d'aquest conveni també s'ha fixat un preu únic per les tarifes urbanes i s'ha creat un distintiu específic per als vehicles de taxi dels dos municipis. Es tracta d'un rètol que portaran tots aquells vehicles de l'àrea de taxis de Manresa.

La nova imatge va ser presentada per la regidora de Mobilitat, Olga Sánchez; l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina; i els representants de Taxis Manresa, Manel Carrillo, i dels taxistes de Santpedor, Àlex Rodríguez. També hi van assistir el president de Ràdio Taxi, Manel Caro, el president dels taxistes de Santpedor, Joan Bosch, i l'alcalde de Sant Joan, Gil Ariso.