El número 2 de l'equip de govern de Valentí Junyent a l'Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, serà el nou president de la societat municipal Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa (Fòrum). L'actual president és el regidor d'Hisenda i Governació, Josep Maria Sala, que passarà a ser vicepresident i salta de l'organigrama directiu l'actual vicepresident, Miquel Davins.

Els canvis és previst que s'aprovin en la primera reunió del nou consell d'administració i formen part dels acords entre CiU i ERC per fer un replantejament de l'empresa municipal d'habitatge.

A preguntes d'aquest diari, Antoni Llobet ha explicat que la societat municipal va ser pilotada durant l'anterior mandat pel regidor d'Hisenda, Josep Maria Sala, perquè era imperatiu garantir la seva viabilitat econòmica en uns moments molt complicats. "Ara que aquest vessant està encarrilat", ha afirmat Llobet, "toca demostrar clarament que Fòrum és una eina per fer política habitatge d'acord amb les necessitats actuals, que són facilitar l'accés a qui el necessiti a un preu assequible".