Veure passatgers drets als autobusos que fan el trajecte de Barcelona a Manresa a les hores punta s'ha convertit en una imatge habitual. Gairebé cada dia, i sobretot de dilluns a dijous, hi ha usuaris que no troben seient i per aquest motiu n'hi ha que han formalitzat una queixa a les companyies que exploten la línia Bages Exprés per demanar més busos i que tothom pugui fer el recorregut assegut. Els responsables de la línia reconeixen que hi hagut queixes i asseguren que estan estudiant com solucionar la problemàtica.

Els autobusos que surten de Barcelona a les franges del migdia -sobretot els de la 1 del migdia a dos quarts de 3- i el de la tarda ?-de les 6 a les 7- gairebé cada dia porten passatgers que fan el viatge a peu dret, segons diversos usuaris habituals. Els responsables de la Unió Temporal d'Empreses (UTE) que gestionen la línia reconeixen que han rebut queixes, sobretot, dels busos que surten a les 6 de la tarda. Pel que fa a la saturació de passatgers en altres hores, afirmen que se'n produeixen puntualment i que no s'hi pot donar la categoria de problemàtica.

Els usuaris que han expressat la seva queixa a Regió7 diuen que en aquestes franges horàries de més concurrència hi ha autobusos que porten uns deu passatgers a peu dret perquè tots els seients estan ocupats.