La junta a Manresa de l'associació contra el càncer ha aconseguit més deu mil euros en la subhasta que organitza cada any. Una trentena de persones van assistir a l'esdeveniment, celebrat a l'Espai7 del Centre Cultural el Casino, per adquirir algun dels 53 quadres que entraven a la subhasta.

"En total, hem recaptat més de deu mil euros, sis mil dels quals a la sala de subhastes i la resta amb el preu que van marcar visitants a l'exposició de les obres i que van fixar un preu per adquirir-les, sempre que a la sala ningú altre no el superés", ha explicat la presidenta de la junta local de l'entitat, Xus Pérez. "La valoració que en fem és molt positiva, i aquest any hem vist que la gent estava més animada que en edicions anteriors", hi afegia Pérez.

Els quadres que se subhastaven eren, majoritàriament, d'autors de Manresa i del Bages, però també n'hi havia de pintors d'altres punts de la Catalunya Central i de Barcelona. "Les pintures que teníem enguany eren d'una qualitat molt alta", ha destacat Pérez.

Aquesta és una de les activitats amb més tradició de l'entitat. Una mostra és que enguany se'n celebrava l'edició número 39. "L'any que ve arribarem a quaranta i per aquest motiu volem que la subhasta sigui especial i amb sorpreses", avançava Pérez a Regió7.