El portaveu i regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, considera que la CUP genera confusió quan opina sobre temes d'habitatge perquè barreja accions diferents. D'una banda, el Fons d'Habitatges de lloguer destinats a polítiques socials, que empeny la Generalitat, i el d'Inspecció i intervenció sobre habitatges desocupats en situació anòmala que impulsa l'Ajuntament i que es va aprovar el juliol.

Dimecres, la CUP va fer públic un comunicat en el qual criticava que 63 pisos públics que ja estan ocupats fossin inclosos a l'esmentat fons de la Generalitat. "No té cap mena de sentit", va opinar.

Per a Llobet, tot els pisos que s'incorporen a aquests fons tenen un topall de lloguer que no és fix sinó que s'estableix en funció dels ingressos familiars, "i la diferència que hi pugui haver la posa la Generalitat", amb la qual cosa s'evita el risc de possibles desnonaments. "És normal que ja hi visqui gent", considera. Insisteix que si la Generalitat crea un fons d'habitatges "i demana a la gent que hi posi pisos, el que no farem és no posar-hi els nostres públics. La Generalitat va fer el mateix amb els de l'Agència d'Habitatges".