Dissabte, entre les 11 del matí i les 8 del vespre, es podran comprar a la plaça Sant Domènec joguines reciclades per la Comunitat de Sant Egidi per recollir fons per lluitar contra la sida i la malnutrició infantil a l'Àfrica.

La Rejoguina és una iniciativa solidària i ecològica que la Comunitat de Sant Egidi adreça a infants i joves d´Europa per fer un món millor a través dels valors de la solidaritat i la pau.

Durant el mes de novembre s´han estat recollint joguines usades que han estat triades, netejades i posades a punt per a ser venudes a preus simbòlics. Tots els diners de la venda d´aquestes rejoguines es destinen al projecte DREAM.

Aquest any el mercat de la Rejoguina a Manresa es portarà a terme el proper dissabte 5 de desembre i qui estarà venent les joguines són els infants del Moviment del País de l´Arc Iris i els Joves per la Pau de la Comunitat de Sant Egidi.

Els beneficis obtinguts de la venda de les joguines, ja reciclades, seran destinats al projecte DREAM que promou la Comunitat de Sant´Egidio per lluitar contra la sida i la malnutrició a l´Àfrica.