CiU i PSC de Manresa mantenen el debat públic sobre les escales mecàniques de la Baixada dels Drets, els socialistes reiteren les acusacions de manca de transparència, que el govern nega de totes totes, i contraataca recordant que el PSC volia destinar a un pavelló els diners que ara s'estan invertint per millorar la connectivitat del barri de les Escodines.

El president del grup municipal del PSC, Felip González, afirma que "si no fos perquè en va alertar el PSC al darrer ple municipal, ningú no hauria dit res -res de res- sobre la decisió de qüestionar les escales mecàniques; i la presidenta de l'Associació de Veïns de les Escodines -que ja està preparant una campanya reivindicativa- encara no ho sabria".

Per al portaveu de l'equip de govern de CiU, Antoni Llobet, el que està clar és que el PSC "pot seguir veient fantasmes on no n'hi ha en lloc d'entrar en el fons dels assumptes. Però cap maniobra de distracció impedirà posar en valor l'aposta que CiU va fer i que ara estem materialitzant per dignificar aquesta zona de la ciutat antiga".

González ha recordat a Llobet que posar a disposició dels regidors els expedients d'un ple municipal "no és transparència" sinó "una obligació". I la resposta de Llobet és que si CiU no hagués actuat amb transparència "no hauria pogut pactar repetidament amb totes les forces polítiques municipal, també amb el grup socialista del mandat anterior".

González demana a Llobet que "no ens vulguis fer combregar amb rodes de molí" i afegeix que "és precisament perquè ens repassem bé la documentació dels plens que ha passat el que ha passat amb les escales mecàniques de la Baixada dels Drets".