Dos homes que es van agredir a ganivetades en una baralla passional en ple centre de Manresa han estat condemnats a dos anys de presó cadascun per un delicte de lesions. Tot i així, cap dels dos no haurà de complir la pena en no tenir antecedents. Malgrat que tots dos es van provocar ferides de consideració, han renunciat a ser indemnitzats mútuament.

Els dos implicats, que estaven discutits per una dona, es van començar a barallar al mig del carrer d'Àngel Guimerà, el 2 d'octubre del 2013, cap a 2/4 de 3 del migdia. Arley H. E. i José Antonio B. B., tots dos de nacionalitat cubana, es van agredir mútuament cadascun amb un ganivet que portaven. Posteriorment, van fugir. Arley va ser localitzat a l'Hospital de Sant Joan de Déu, on va anar a curar-se de les ferides, i l'altre, José Antonio, va ser trobat per la policia també ferit, després de llançar el ganivet en una paperera.

Arley es va fer nombroses ferides a les dues mans, tant als palmells com sobretot als dits. Va estar nou dies a l'hospital i les ferides van tardar vuit mesos a curar-se-li. Té limitada la mobilitat de dos dits. José Antonio es va fer una ferida incisa de set centímetres al tòrax, que va tardar un mes a curar-se-li. La fiscalia demanava per a cadascun d'ells tres anys de presó. Al judici, tots dos van reconèixer els fets i van renunciar a les indemnitzacions per les ferides, de manera que el fiscal i les defenses van pactar una pena de dos anys de presó, que no hauran de complir.