Una desena de comerços de Manresa exposaran diorames als seus aparadors amb motiu de les festes de Nadal. Ho fa possible un acord entre el Grup Pessebrístic de la capital del Bages i Manresa + Comerç de la Unió de Botiguers.

Els diorames fan 60 centímetres d'ample per 60 de fondària i entre 30 i 40 centímetres d'alçada. Tots s'han instal·lat a una alçada determinada perquè es puguin apreciar bé des del carrer. Els han construït diferents mestres pessebristes.

Es poden trobar a Firma, al Passeig; Ofimat, del carrer Lluís Millet; el Setè Cel, de la carretera de Vic; al Forn de Cabrianes, de la Muralla i l'alcalde Armengou; Maxi Díez, de l'Abat Oliba; moble Poble Nou, del carrer Cintaires; Export-Juanola Photomaton, del carrer Carrió; el Montepio de Conductors, de la plaça Sant Jordi; Vilarmau i Freixa, del carrer Sallent; i Obrallar 2000, de la carretera de Vic.

Una vintena més de diorames es podran veure a l'exposició del pessebre monumental que s'inaugurarà el pròxim dissabte 12 de desembre a l'Espai 7 del Casino.