Fer somriure 500 avis, 450 dels quals de diferents residències de Manresa i de l'entorn. És el que ha aconseguit aquesta tarda l'espectacle solidari «Un avi, un somriure», que han organitzat de manera altruista Miguel Espejo, manresà veí de la Font dels Capellans que té una associació, Comedia en Acción, que promou actes per recollir fons per a infants amb necessitats especials; i Elena Vers, de l'estudi Pilates del gimnàs Vela que porta el seu nom, que, per mitjà de la seva branca solidària, recull diners per ajudar infants i adults de Manresa amb necessitats alimentàries.

Per muntar l'espectacle solidari i gratuït, que ha acollit el teatre Conservatori, Espejo i Vers han tingut la complicitat de l'Ajuntament, que els ha cedit l'equipament, i de diverses empreses de Manresa. Vers ha volgut agrair la seva solidaritat i destacar el fet que «és la primera vegada que s'organitza una iniciativa d'aquest tipus enfocada a les residències d'avis i de forma totalment gratuïta. Simplement per les ganes de fer-los somriure».

Dos còmics i una cantant

En l'espectacle hi ha intervingut Espejo, que és còmic; el valencià Dani Mares, que també és còmic, i Lídia Ruiz, que ha alternat la interpretació de cançons en directe amb els monòlegs d'Espejo i Mares. La recollida de les invitacions es va poder fer al gimnàs Vela i la bona acollida que va tenir la proposta va fer que de seguida s'esgotessin el mig miler de previstes.