La parada de la línia 8 del bus urbà dels Mossos d'Esquadra, al carrer Alvar Aalto, queda més lluny de la comissaria de la policia que no pas la parada anterior, que es diu Hipermercat i que és just a l'entrada del Carrefour.

És per això que es dóna la paradoxa que la parada dels Mossos queda lluny dels mateixos Mossos. Si algú que va amb autobús es refia que anirà a parar davant de la comissaria, es trobarà que haurà de caminar un pèl més que no pas si hagués baixat abans.

Als Trullols el bus urbà hi té dues parades. La primera és la batejada amb l'esmentat nom Hipermercat. Quan es baixa de l'autobús es pot veure la comissaria dels Mossos d'Esquadra a mà esquerra. A un cantó de la vorera hi ha l'entrada principal del Carrefour, i a l'altra hi ha els multicinemes i establiments de restauració. La comissaria queda a 265 passes de la parada del bus si s'hi va creuant pel semàfor que accionen els vianants i resseguint la vorera.

La segona parada és l'anomenada Mossos d'Esquadra. És la següent. Aquesta, però, queda més a prop del barri de Cal Gravat, que és davant mateix, que no pas dels Mossos. En aquest cas la comissaria queda a la dreta.