Els comerciants veuen com una victòria els pocs canvis de circulació que finalment hi haurà al Barri Antic amb la reurbanització del Joc de la Pilota i el carrer del Carme, i que la càmera de fotomultes no s'hagi canviat de lloc. Eren les dues qüestions que més temien. De fet, només hi haurà un canvi: al carrer de Puigterrà de Dalt, on es donarà continuïtat al trànsit entre la plaça Infants i la plaça Lladó i es permetrà la sortida cap a la carretera de Vic i el sector del carrer Bilbao. Amb les obres que es fan en aquesta zona, s'havia especulat sobre la reubicació de la càmera i que els vehicles haguessin de sortir pel carrer de Sant Andreu.

Satisfacció perquè la càmera de fotomultes no es mourà de lloc i es quedarà a la zona més pròxima a l'entrada de la plaça Major del carrer de Sobrerroca. "Tot i això, creiem que l'Ajuntament hauria de prioritzar la dinamització del comerç per sobre de la càmera de fotomultes", matisa el president de l'Associació de Comerciants del Barri Antic, Josep Tobeña.

L'associació critica que les obres per habilitar la nova zona blava al carrer de la Dama estan tardant més del previst i demanen celeritat perquè consideren que amb més places per estacionar es pot potenciar el sector comercial del barri. Tot i això, opinen que la culminació dels treballs de reurbanització serà un punt a favor per portar més clients al barri.

"Ens van dir que les obres estarien acabades abans de Nadal, un dels moments de l'any més importants per als comerços, però el cert és que encara s'han d'habilitar els dos espais que passaran a ser la nova zona blava. Considerem que els treballs ja s'haurien d'haver acabat", comenta Tobeña.