La cursa que organitza cada any la Plataforma Manresa Mobilitza't per La Marató de TV3 va recaptar ahir més de 5.800 euros. Un total de 450 persones van participar-hi, una xifra similar a la de l'any passat. Joan Lleonart, director tècnic del Club Atlètic Manresa, es mostrava "satisfet" perquè la resposta de la gent "no baixa i tothom ve a córrer per una bona causa".

El guanyador de la cursa va ser Jordi Montsalve, de la Unió Atlètica de Barberà, que va fer els cinc quilòmetres de recorregut en 16 minuts i 53 segons. "És el primer cop que venia i no sabia com m'aniria perquè jo estic més acostumat a participar en campionats de pista", va dir en arribar a la meta. En fèmines, la guanyadora va ser Berta Estragués, d'Avinent Manresa.

La Plataforma Manresa Mobilitza't per La Marató de TV3 destacava que en els 12 anys que fa que organitzen activitats han aconseguit recaptar 300.000 euros..

A l'hora de tancar l'edició La Marató de TV3 havia recollit més de 4 milions per a la investigació de la diabetis i l'obesitat