L´Ajuntament de Manresa iniciarà demà dimecres, 16 de desembre, els treballs d'excavació i pavimentació de la plaça dels Infants i el dels carrer Infants. L'actuació forma part de les obres del Projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer Joc de a Pilota.

Amb motiu d'aquests treballs, que tenen una durada prevista d'una setmana, el trànsit de vehicles es veurà afectat de la següent manera:

S'ocuparà part de la plaça dels Infants, de manera que no es podrà realitzar el sentit giratori de vehicles. Els vehicles provinents de Muralla del Carme es canalitzaran per la plaça dels infants en direcció al carrer de Puigterrà de Dalt. Es prohibirà el pas de vehicles de tonatge superior a 3.5 t a partir de l'accés al Mercat de Puigmercadal.

Els vehicles que circulin per carrer dels Infants provinents de carretera de Vic es canalitzaran a la plaça dels Infants en direcció al carrer de Puigterrà de Dalt o bé Muralla del Carme.

Amb motiu d´aquests treballs, la parada de transport públic interurbà Plaça Europa restarà anul·lada. Els desviaments de les línies de transport públic interurbà afectades es poden conèixer a través del telèfon 93 874 66 66 (Estació d'autobusos).