La Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) al Bages ha arribat als tres anys ajudant més de 300 famílies que han assistit a les assemblees que organitza setmanalment. Aquest cap de setmana celebrarà aniversari amb un complet programa d'actes.

Ho va aprofitar per repassar i presumir de tota la feina feta i per avisar que no pensa baixar la guàrdia. Per exemple, per demanar a l'Ajuntament que "reclami immediatament als bancs els 627 pisos que té localitzats buits i habitables". Va recordar que, "en públic", el consistori "s'ha compromès" a fer aquesta reclamació "a partir de l'1 de gener".

110 dacions en pagament, 16 condonacions del deute, més de 80 reestructuracions del deute i cinc blocs ocupats en els quals viuen o han viscut més de 120 persones, un dels quals en situació regularitzada "amb contractes de lloguer social per a cinc anys. Situació que esperem aconseguir per a les altres trenta famílies que encara continuen esperant". Són les xifres que va exhibir la PAHC per fer balanç d'aquests tres anys. No va oblidar l'aprovació de la Llei 24/2015 al Parlament per garantir el dret a un habitatge digne i als subministraments bàsics.