Activitats del Campi Qui Jugui

Investigari

Amb la col·laboració dels integrants de l´IPA Bages (International Police Association) aquest espai oferirà activitats de descoberta de les eines i les pràctiques que utilitzen els diferents cossos de seguretat i emergències per afrontar i resoldre qualsevol contratemps. El complement perfecte d´aquesta activitat seran les diverses demostracions i simulacres que s´oferiran tant a l´àrea d´espectacles com a l´exterior. El dia de la clausura una gran caravana de vehicles d´emergències culminarà l´activitat.

Racó dels contes

Un detectiu dels contes rep al públic al seu despatx i allà explica els casos i misteris on ha participat, i amb l´ajuda dels infants intentarà resoldre els nous caos que se li plantegin.

Laboratori

Actualment la ciència ha esdevingut un recurs imprescindible per a la resolució de molts casos. L´espai per a l'experimentació, permet als joves detectius l´acostament lúdic i participatiu a la física i la química.

Laberint

Escapar del laberint tot resolent els enigmes és l´objectiu d´aquest joc de pistes.

Operació

Els joves investigadors hauran de descobrir quines han estat les causes i l´abast de les lesions d´unes suposades víctimes de cartró pedra.

Pistes americanes La bona forma física és imprescindible per als policies! Gràcies a les "pistes americanes" l´entrenament més divertit serà al seu abast.

Tallers

Els tallers de manualitats giraran a l´entorn de l´eix d´aquest any.

Rugbi/beisbol

Es donarà la benvinguda a aquests dos esports al saló. Un tastet de rugbi i de beisbol a l´abast dels visitants.

Maquillatge

Caracteritzar-se del personatge de moda, convertir-se en tigre o princesa, un clàssic que no faltarà a la cita nadalenca.

Inflables

La manera més propera d'acostar-se a l'ingravidessa: saltar, botar, lliscar... Els nostres ho faran possible.

Atraccions a pedals

Enfilats als cavallets a pedals, els nens i les nenes giravolten a un ritme suau.

Ludoteca

El joc simbòlic complementa l´espai lúdic per als més menuts.

Kappla

L'exitós joc de construcció de fusta Kappla per construir un nou món.

Juguem amb les mates

Construir una cúpula de fusta permet jugar amb les formes geomètriques i descobrir les matemàtiques recreatives.

Bubbles

Dintre de bombolles inflades per jugar el més esbojarrat partit de pilota.

Krpa+10

L'espai de joc per als més grans de 10 anys: videojocs, futbolí, Ping-pong ...

Espai Egiba

En aquest espai és previst, amb la col·laboració de l'EGIBA, situar la zona d´ensinistrament físic dels aspirants a agents secrets.

Campixics

Microxics: aquest és un espai pensat exclusivament pels visitants més petits del Campi Qui Jugui, més concretament pels nens i nenes de0 a 3 anys. Consisteix en un espai destinat a ells on poden trobar piscines de boles, casetes, jocs simbòlics i moltes altres coses més.

Inflables: en aquest espai podran trobar una sèrie d´inflables que s´adapten a les característiques dels més menuts on podran jugar i divertir-se amb altres nens de la seva edat sense.