La Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) va recollir ahir a la tarda una seixantena de joguines, que eren l'entrada per a l'espectacle que la companyia

deParranda va oferir ahir a la tarda a l'Auditori Plana de l'Om.

L'espectacle de la Cia deParranda es va poder veure en tres sessions, a les cinc, a les sis i a les set, i les joguines que es recollien en el marc d'aquesta iniciativa eren noves, no sexistes i també havien de tenir un vessant educatiu. Aquestes joguines se sumen a la resta que les associacions de veïns han recollit en el marc de la campanya de Nadal.

A més, ahir la Federació també va instal·lar una parada a la Plana de l'Om on els infants van poder jugar a diferents jocs als quals havien jugat persones grans durant la seva infantesa. En concret, les associacions de veïns han fet una recerca en la qual avis han explicat els jocs a què jugaven, com la setmana, la xarranca i el marro (tres en ratlla), entre d'altres, i als quals ahir els nens i nenes que s'acostaven a l'estand van poder jugar. En els actes d'ahir també hi col·laborava Creu Roja Joventut.