La Fira de Brocanters tenia forts competidors; les eleccions, la campanya de Nadal i el futbol. Poc moviment a la Fira de Brocanters que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Palau Firal de Manresa. Els brocanters esperaven més persones al recinte i alguns consideraven que, tenint en compte que al centre s'hi preveia moviment, traslladar el certamen a un indret concorregut de la ciutat hauria estat una millor opció. En tot cas, s'hi van apropar persones que realment tenien ganes de comprar algun objecte antic. A part, per primera vegada hi havia espai per a la música i s'hi exposaven discos de vinil, que s'han convertit en autèntiques peces de col·leccionista.

José Antonio Saldaña venia de Súria i afirmava: "ens pensàvem que hi hauria més públic, però avui hi havia moltes activitats programades i per aquest motiu la gent tenia altres prioritats, abans de venir a mirar objectes antics", comentava. Era el segon cop que hi assistia i assegurava que en la edició passada hi havia més gent mirant. Entre els objectes més curiosos de Saldaña hi havia bàscules antigues i gerros.

Els brocanters, però, destacaven que, tot i la poca afluència de públic durant el cap de setmana, sí havien vingut persones que apreciaven els objectes antics que s'hi exposaven i que s'havien fet algunes vendes. Dissabte al matí va ser quan hi va haver més concurrència al recinte del Palau Firal de Manresa.

Per la seva banda, Albert Cruz, procedent de Rubí, deia que havia venut una trentena de peces. "Poca afluència. Però, a part, la crisi ha fet mal als brocanters i ens trobem que ara la gent sobretot vol objectes barats, bonics i ben conservats. Les peces de més valor, i que tenen un preu més alt, no són ni el el 10% de les vendes", comentava. Entre les peces que exposava, les que tenien més èxit eren les ampolles de cervesa dels anys vuitanta i noranta, que tenien un preu de tres euros. Per la seva banda, Fèlix Gutiérrez, de Sant Cugat, afirmava que havia vingut per primera vegada al certamen manresà perquè hi ha poques fires d'aquest tipus durant l'hivern, però reconeixia que hi havia hagut poc públic el cap de setmana. Entre els objectes de més valor de Gutiérrez hi havia gerres de 300 euros.