El cens electoral per a aquesta convocatòria d'Eleccions Generals (Congrés i Senat) a Manresa que se celebraran aquest diumenge 20 de desembre és de 52.051 electors, una xifra lleugerament inferior als 52.352 que hi va haver l´any 2011, quan es van celebrar les darreres eleccions generals. Pel que fa als col·legis electorals, n´hi haurà 20 amb un total de 82 meses.

A més del seguiment que t'oferirà Regió7, amb les eleccions generals en directe, l'Ajuntament de Manresa també desplegarà un operatiu per informar sobre la participació i els resultats de les Eleccions Generals a través del web www.manresa.cat/eleccions i de l´aplicació per a dispositius mòbils ViuManresa. També es farà el seguiment de l'actualitat per mitjà del compte de Twitter de l'Ajuntament de Manresa (@ajmanresa), on es donaran a conèixer les dades de participació a les 2 del migdia i a les 6 de la tarda i els resultats a partir de les 8 del vespre.

Segueix l'actualitat a www.regio7.cat

D'altra banda, Regió7 també intensifica la seva activitat amb motiu de la jornada electoral i farà un seguiment en directe dels comicis i de les incidències, seondejos i resultats que es produeixin a les comarques centrals.

A més, a partir de les 8 del vespre, també es farà un seguiment del recompte dels vots i de les primeres reaccions que es produeixin.