Les obres al carrer del Joc de Pilota s'haurien d'haver acabat el mes de desembre però s'han allargat perquè s'ha ampliat el seu àmbit d'actuació, i no és previst que finalitzin fins a mitjan febrer.

Les obres inacabades han obligat a canviar el recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient del pròxim 5 de gener, que sempre passaven pel Joc de la Pilota per continuar pel Sobrerroca i acabar a la plaça Major (vegeu el Regió7 de dimarts) Aquest any les carrosses s'aturaran a la plaça de Sant Domènec un cop hagin recorregut tot el centre de la ciutat, i Ses Majestats i la seva comitiva faran a peu el trajecte fins a l'Ajuntament.

Les obres d'urbanització al Joc de la Pilota van començar el mes de setembre passat, i les primeres previsions eren que s'acabessin el desembre, coincidint amb la campanya de Nadal. De fet, a la roda de premsa que es va celebrar al principi de desembre per presentar els actes nadalencs a Manresa es donava per fet que així seria, de forma que la cavalcada faria el seu recorregut habitual. Finalment s'ha hagut de canviar.