La 30a edició del Campi qui Jugui va tancar portes dilluns al vespre amb un increment de visitants del 12,5% respecte de l'any passat. El saló de la infància i la joventut de la Catalunya Central ha reunit 10.539 visitants -l'any passat en van ser 9.364- i es torna a consolidar com un espai de referència de l'esbarjo i l'entreteniment del públic infantil que promou aspectes com el medi ambient, l'esport, el coneixement, la solidaritat, l'amistat i el respecte a la diversitat.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, ha atribuït l'increment al fet que els nens i nenes "s'han fet seu el Campi", ja que ha estat el Consell d'Infants qui ha triat el tema d'enguany. Caus ha afegit que l'emplaçament al Vell Congost "està consolidat i funciona perfectament" i ha agraït "el bon treball de l'Associació Campi qui Jugui i el suport dels patrocinadors".

El certamen s'ha dut a terme del 27 de desembre al 4 de gener i ha tingut com a eix temàtic la investigació científica policíaca, que ha estat el tema escollit pel Consell Municipal dels Infants de la ciutat.