L'Ajuntament de Manresa iniciarà avui la tercera fase de les obres de millora i ampliació de la urbanització del carrer Joc de la Pilota, una darrera actuació que està destinada a finalitzar la connexió entre aquest vial i el de Sobrerroca, a la plaça dels Drets. Els treballs tenen una durada prevista d'un mes, aproximadament.

Durant aquest temps es mantindrà tallat al trànsit de vehicles al carrer Joc de la Pilota entre el carrer Dama i la plaça dels Drets. Els vehicles accediran al carrer Joc de la Pilota des de la plaça Infants i carrer Infants, i continuaran pel carrer Dama, el Llussà i el Puigterrà de Dalt.

Els conductors accediran a la plaça del Carme i a la plaça Milcentenari des de plaça Infants, carrer Infants i carrer del Carme (invertit de sentit de circulació), i en sortiran pel carrer Cap del Rec (invertit de sentit), la plaça Major i la Baixada del Pòpul.

Els veïns i vehicles de càrrega i descàrrega accediran al carrer Sobrerroca des de la plaça del Carme i el passatge Amics (invertit de sentit) i en sortiran per la plaça Major i la Baixada del Pòpul.

Es tallarà al trànsit de vehicles al carrer Sant Andreu des de la plaça Hospital. Els vehicles que circulin pel carrer Hospital es desviaran per la plaça Hospital i el carrer Remei de Dalt. Els veïns accediran i sortiran dels guals del carrer Sant Andreu des de la plaça Hospital.