Els canvis en la mobilitat que es mantindran durant un mes als entorns del carrer del Joc de la Pilota han provocat, fins ara, pocs problemes entre els conductors que els darrers dies havien d'entrar al Barri Antic. Iniciats dijous passat, només el primer dia els veïns van veure alguns vehicles que circulaven en direcció contrària al carrer del Cap del Rec i hi havia confusions quan entraven a la plaça del Carme, on la circulació funciona en sentit invers.

La mobilitat en aquesta àrea del barri s'ha hagut de canviar per l'inici de la tercera fase de les obres de millora i ampliació de la urbanització del carrer del Joc de la Pilota, unes tasques que estan destinades a executar la connexió entre aquest vial i del carrer de Sobrerroca, a la plaça dels Drets.

Els conductors anaven a poc a poc i seguint les senyalitzacions provisionals. El volum de trànsit és baix en aquest sector de la ciutat i per aquest motiu no hi ha hagut en cap cas un caos circulatori durant els primers dies d'adaptació a la nova mobilitat del Barri Antic.