La Carnavalada torna a Manresa els dies 5, 6 i 7 de febrer amb activitats per a tots els públics. Núria Font Sabala ha dissenyat la imatge que dóna visibilitat al certament i que es tracta d'un cartell vistós, cridaner, i que desprèn alegria i disbauxa. La composició mostra un bufó que treu una bafarada de foc en forma d'antifaç del qual es despengen tot una sèrie de figures que representen la festa i la xerinola.

Unió d'esforços per celebrar una gran festa

Per tercer any consecutiu la festa se celebra gràcies a la unió d'esforços de diverses entitats manresanes com Gatzara, Xàldiga, Imagina´t i la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Manresa, a més de l'Ajuntament de Manresa, i un gran nombre de col·laboradors.

Les activitats començaran el divendres 5 de febrer amb la 5a edició del Carnabars i amb la seva tradicional rua per diferents bars de la ciutat acompanyats per una xaranga, els gegants Bisbe Boig i en Facundo, els 4 ambaixadors, animació i un bon final de festa.

L'endemà, dissabte 6 de febrer, es reprèn la festa familiar i oberta a tothom des de la zona de l'Abat Oliva (Dj, photocall, xocolatada, inflables) per iniciar tot seguit la rua per diferents carrers del centre de la ciutat fins a la plaça Major, on tindrà lloc una gran festa fins a mitja nit.

Per acabar, el diumenge 7 de febrer tindrà lloc la 38a edició del Carnestoltes Infantil que tindrà el motiu de l'horta com a eix temàtic. L'organitza l'Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració d'Imagina't i les associacions de mares i pares d'alumnes de Manresa, i un any més s'espera la nombrosa participació de comparses de mares i pares d'alumnes de Manresa, grups d'esplai, entitats infantils, batucades i grups de música popular.