Joves dels Agrupaments Escoltes i Guies Antoni Gaudí i Cardenal Lluch de Manresa han iniciat un projecte que té com a objectiu conscienciar i fer reflexionar a joves i adults sobre els drets humans i les desiguals relacions de poder entre persones de diferent sexe, raça, edat, diversitat funcional o classe.

Per aquest motiu han dissenyat i han penjat sis pancartes a diferents punts del carrer Sant Miquel de Manresa en les quals plantegen diverses reflexions respecte els temes esmentats. Paral·lelament han col·locat urnes i butlletes a cinc comerços de la zona amb la intenció de recollir les opinions dels manresans i suggerències per solucionar a Manresa els temes plantejats a les pancartes.

Per dinamitzar l'activitat, el pròxim dissabte 23 de gener a la tarda els joves dels grups escoltes seran a la Plana de l'Om, i el dissabte dia 30, també a la tarda, celebraran la cloenda del projecte amb la construcció d'un mural amb les opinions recollides aquests dies. Els resultats es lliuraran a l'Ajuntament.