Més de 400 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Manresa Espill, Jeroni Moragas, Joviat, La Salle, Muntanya del Drac, Renaixença, Sant Ignasi, Vedruna i Oms i de Prat, han participat al primer plenari del Consell d'Infants de la ciutat. Enguany treballaran el valor del respecte.

L'acte s'ha celebrat al pati del claustre del Museu, i el treball que aniran desenvolupant al llarg de tot el curs és aprofundir en el valor del respecte. Dissenyaran quatre plaques que ho simbolitzi i es col·locaran a diversos punts de la ciutat. La matinal ha tingut continuitat a les escoles amb la celebració de 18 tallers que s'ha dividit en tres temes: el respecte a un mateix, a les altres persones i al medi ambient.

A partir del plenari del Consell dels Infants que s'ha celebrat avui començarà la segona part del projecte a les escoles que consistirà en treballar la creativitat i les arts pklàstiques per aconseguir les quatre plaques del respecte a finals de curs. La regidora de Joventut, Àuria Caus, va ser l'encarregada de donar la benvinguda als alumnes i professors que van omplir el claustre del Museu.