Un dels punts amb més debat de l'ordre del dia va ser el dels sous del nou govern coaligat entre Convergència i Esquerra. Va ser llavors quan l'alcalde, Valentí Junyent, va intervenir per deixar constància que hi ha quinze treballadors de l'Ajuntament de Manresa que tenen un sou més alt que ell.

Entre aquest grup de treballadors hi ha el secretari, l'interventor i el tresorer, que són funcionaris d'habilitació nacional però adscrits a l'Ajuntament, que és qui els paga.

El ple de l'Ajuntament de 30 de juny passat li va atribuir a Valentí Junyent un sou brut mensual de 4.785,53 euros però com que ha estat nomenat responsable de l'àrea d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i també cobra d'aquest organisme, en el ple de dijous es va aprovar que l'Ajuntament li pagarà catorze pagues de 2.344,91 euros.

En la seva intervenció en el debat dels sous del nou govern, el president del grup municipal del PSC, Felip González, va fer referència a dos treballadors de l'Ajuntament que cobraven més que el propi alcalde, sumant el sou de l'Ajuntament i de la Diputació, i aquí va ser quan Junyent va matisar que no eren dos sinó quinze els treballadors de l'Ajuntament que tenien una retribució superior a la seva.