La fiscalia reclama tres anys i mig de presó per a un veí de Manresa, Ariel I S., acusat d'haver atracat la seva mare amb un ganivet, a casa de la dona. En cas que el jutge no consideri demostrat l'intent de robatori de l'acusat, el fiscal demana que, si més no, sigui condemnat per les amenaces de mort que hauria proferit contra la dona. El judici es farà la setmana vinent al Jutjat Penal 1 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 21 de gener de l'any passat. L'acusat, segons el fiscal, va anar a casa de la seva mare i, un cop dins del pis, li va mostrar un ganivet, la va amenaçar de mort i li va exigir que li donés diners. La dona, però, va aconseguir finalment que el seu fill abandonés el domicili.

En cas que el jutge descarti que l'home hagués exigit diners a la víctima, la fiscalia demana que, de manera alternativa, condemni Ariel I. S., per un delicte d'amenaces, a una pena de dos anys de presó.

A banda de la petició d'internament penitenciari, el ministeri públic reclama també que es mantingui l'ordre d'allunyament de la seva mare durant un període de cinc anys.