El Pont Nou de Manresa ha estrenat aquest dilluns el seu nou sistema d'enllumenat ornamental. En total s'han estrenat set projectors de leds que embelliran la vista del vial, la porta d'entrada a la capital del Bages per la banda de la carretera de Cardona.

En total s'han instal·lat dos projectors de llum des del costat del Congost i cinc més des de la carretera de Cardona. Tots els elements estan protegits per unes gàbies metàl·liques i funcionaran de manera independent al sistema d'enllumenat públic de la ciutat. Així, les llums s'encendran quan es faci fosc i és previst que s'apaguin pels voltants de les 10 o les 11 de la nit.

Enllumenat superior

La il·luminació lateral complementa l'enllumenat públic en funcionament des de fa setmanes i que es va instal·lar a la superfície del pont. En aquest cas, les llums són 104 balises circulars de llum àmbar porgramades d'acord amb el rellotge astronòmic que regeix tot l'enllumenat públic manresà- D'aquesta manera, els llums de la superfície del vial s'encenen quan es fa fosc i no s'apaguen fins que es fa de dia.