Els estudis de Grau en Educació Infantil de la facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC han organitzat per al 30 de gener la setena edició de les Jornades de Diàlegs Educatius.

Aquesta edició, que coincideix amb la posada en funcionament del Lab 0_6 (centre de descoberta, recerca i documentació sobre l'educació científica a les primeres edats), es dedicarà a la passió per la ciència i l'emoció del procés d'investigació i aprenentatge.

Les jornades, que aplegaran 150 persones, tindran la presència d'experts en l'educació científica com Anna Forés, Neus Sanmartí, Sabrina Rossi, Carme Alemany i el divulgador científic Marc Boada, entre d'altres.

S'adrecen a docents, a estudiants de magisteri i a persones interessades en el món de l'educació, i tenen com a finalitat ser un espai de debat, reflexió i intercanvi d'experiències. En aquesta edició, el treball s'articula a l'entorn del títol "Ciència 0-12. Passió per investigar" i durant la jornada es duran a terme tallers sobre el treball científic a les aules des de l'educació infantil fins a la primària.

Anna Forés, doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació i llicenciada en Pedagogia, serà l'encarregada d'inaugurar les jornades amb la conferència titulada "Passió per educar des de la neuroeducació".