La convergent Mercè Rosich serà la nova regidora d'Ensenyament i Universitats en substitució d'Antoni Llobet, que aquest dilluns va prendre possessió com a nou secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament. Tot i aquest canvi de responsabilitats, Llobet es mantindrà com a regidor d'Habitatge i portaveu de l'equip municipal.

Coma conseqüència d'aquesta reestructuració Llobet, que també és el segon tinent d'alcalde, ha fet pública la seva renúncia a la seva assignació econòmica del consistori, per la qual cosa les retribucions del govern previstes inicialment es reduiran en 54.590,48 euros anuals.

Per la seva banda, Mercè Rosich serà responsable de dues regidories: Ensenyament i Universitats; i Cohesió Social, Gent Gran i Salut, que queden cohesionades en una sola; i mantindrà el percentatge del 90% de dedicació i la retribució que va ser aprovada al Ple de dijous passat.

Els canvis seran efectius a partir del proper dilluns, 1 de febrer, data en què també començaran a treballar amb les seves delegacions els 14 regidors del nou govern.