El santpedorenc Pep Guardiola és soci honorífic de Libèria Community i, juntament amb Anna Carrera, participa desinteressadament en un vídeo per promoure l'aplicació. Es va enregistrar a Santpedor. Té anècdota. Van avisar Carrera el mateix dia de la gravació i no li van dir qui es trobaria al davant, però "ja m'ho pensava", diu. La intuïció no li va fallar i va aparèixer Guardiola.

En el vídeo es veu com l'entrenador santpedorenc conversa amb una dona. Xerren de com estan i de què els vindria de gust prendre. No és fins al cap d'una estona que es veu que ho fa amb Anna Carrera i que aquesta s'expressa a través de l'aplicació i clicant a la pantalla de la tauleta les diverses opcions que li permeten mantenir la conversa.

Els promotors de Libèria buscaven una persona famosa, propera i que "fos un reflex dels valors que volem transmetre" per promoure l'aplicació "Li vam ensenyar el comunicador de veu i des del minut zero ens va dir en què podia ajudar", comenta Carme Encina.

Insisteix que el seu objectiu és que les persones que tenen problemes de parla, sigui pel motiu que sigui, "es puguin fer entendre de la manera més senzilla i ràpida amb el seu entorn més proper, i que això els permeti ser més independents".