Moments de nervis a la plaça Sant Domènec de Manresa quan una desena de membre de la plataforma racista SOM Catalans ha volgut fer una concentració en contra de l'arribada a Europa de refugiats sirians. L'entitat Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Bages ha evitat que els membres de la plataforma xenfòba poguessin mostrar les seves pancartes i llençar proclames en contra dels refugiats i els immigrants.

La plataforma -que és un escissió del partit Plataforma per Catalunya- feia dies que havia convocat la concentració a Manresa a través de les xarxes socials, tot i que no havia especificat el lloc i l'hora. Membres d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme estaven a alerta a aquest matí per veure quin seria l'emplaçament on finalment es concentrarien els membres de SOM Catalans. Quan els han localitzat, a les 11 del matí, tot exhibint pancartes que posaven «STOP refugiats», els membres de l'entitat antiracista els han envoltat amb una altra pancarta al crit de «fora racistes».

Finalment els Mossos d'Esquadra han acabat venint a la plaça Sant Domènec, separant els dos grups i han identificat les persones que hi havia concentrades. Tot seguit, les dues concentracions s'han dissol.