Dotzenes de persones van passar ahir al matí per l'establiment principal de la firma de roba Señor, al carrer Guimerà de Manresa, per participar en el showroom dedicat al vestit de nuvi. Els assistents van conèixer la col·lecció de l'empresa manresana i van poder compartir de manera personalitzada les seves preferències per a un dia tan especial en la vida d'un home.

Les americanes i les armilles van ser les peces més reclamades. Lluint als penja-robes o bé col·locades en maniquins, aquests elements del vestuari masculí van rebre molta atenció.

Però hi havia molta més roba: pantalons, camises, sabates, cinturons, corbates de llacet, botons de camisa... Passejant una estona entre les peces es podia veure pares i mares aconsellant el fill ifent-li emprovar la peça.

Señor va col·locar una catifa blava a l'exterior de l'entrada i, en contrast amb l'apagat ambient dominical del carrer, va anar rebent visitants al llarg de tres hores. Els dos pisos van estar en tot moment pels de gent que s'interessava per donar una personalitat pròpia al vestuari d'una fita tan destacada en la trajectòria vital com és el casament.