La CUP organitza aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala de reunions de la biblioteca del Casino, una taula rodona per tractar el futur del mercat de Puigmercadal.

La formació recorda que al Puigmercadal, "des de la primavera passada, han abaixat la persiana fins a sis parades que, sumades a les sis que ja estaven tancades, fa que de les trenta-nou que hi ha a la planta baixa n'hi hagi dotze de tancades. A l'entresolat del mercat hi ha set locals comercials, tots tancats", segons la CUP. El restaurant, però, hauria reobert fa deu dies.

Membres de la CUP van visitar la setmana passada els paradistes per preguntar-los sobre la situació i tenir en compte les seves demandes, alhora que el van convidar a participar a la taula rodona. Segons la CUP, el degoteig constant de parades tancades està portant el mercat a una situació insostenible. Creu que "l'Ajuntament, fins ara, no ha estat a l'alçada i que cal revertir la situació abans que no sigui massa tard". Entre d'altres, dijous tractarà com fer que el mercat municipal sigui de nou un motor econòmic per al centre històric; si la seva remunicipalització seria l'opció més viable per al seu futur, i com afavorir la reobertura de les parades tancades.