La Fundació Universitària del Bages celebrarà, dijous a les 8 del vespre al saló de sessions de l'ajuntament de Manresa, l'acte institucional del seu 25è aniversari. Durant l'acte, la periodista Anna Vilajosana presentarà el llibre FUB25. La universitat que avança. La commemoració es clourà amb una breu actuació musical del cor Lupulus Ensembla.

L'acte serà presidit per Valentí Junyent, alcalde de Manresa i president del Patronat de la Fundació Universitària del Bages; Jordi Montaña, rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya;

Valentí Martínez, vicerector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i director general de la Fundació Universitària del Bages; Mercè Rosich, regidora d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa i Imma Ubiergo, adjunta a Direcció general de la FUB.

El Campus Manresa de la UVic-UCC té 1.432 estudiants, la majoria dels quals fan els graus de Ciències de la Salut, 1.137, i la resta, Ciències Socials. Aquest curs s'han matriculat als estudis de grau del Campus Manresa de la UVic-UCC 406 alumnes.