La Policia Local de Manresa ha comunicat que, amb motiu dels actes “La Carnavalada de Manresa” de dissabte 6 de febrer a la tarda i “Carnestoltes Infantil” de diumenge 7 de febrer al matí, es tallarà el trànsit de vehicles a varis carrers del centre de la ciutat, ja sigui de forma fixa per a les concentracions d’inici i final de festa, o bé dinàmiques d’acord al recorregut de les rues.

Com a principal novetat, aquesta edició del Carnestoltes Infantil modifica el recorregut de la rua, de manera que el tancament per a concentració d’inici es realitzarà al carrer Alfons XII - Plaça Reforma, i per tant hi haurà tancaments de trànsit als vials del Centre Històric. La festa final es realitzarà al carrer Carrasco i Formiguera - Plaça dela Fontde les Oques, tallant al trànsit de vehicles aquest tram.

No es preveuen desviaments del transport públic, atès que no es veurà afectat pels tancaments de trànsit fixes.

Carnavalada Manresana

Durant l’acte “Carnavalada Manresana” de dissabte a partir de les 14.00h es prohibirà l’estacionament als carrers Abat Oliba, ambdós costats entre Valentí Almirall i Balmes, i Infants. A partir de les 14.00h aproximadament, es tallarà la circulació el carrer Abat Oliba, entre Valentí Almirall i Balmes.

Una vegada totes les comparses surtin del punt d’origen es realitzaran talls de circulació de forma dinàmica pels llocs on passi el cercavila.

La rua començarà a les 18h i el recorregut serà el següent: Abat Oliva, Font del Gat, Súria, Primer de Maig, Passeig Pere III, Plaça Crist Rei, Àngel Guimerà, San Joan Baptista de la Salle, Plaça Infants, Plaça del Carme, Cap del Rec i Plaça Major.

Carnestoltes Infantil

Diumenge, amb motiu de la celebració del Carnestoltes Infantil, a partir de les 7 hores es prohibirà l’estacionament al carrer Carrasco i Formiguera, des del carrera Guimerà fins al carrer Ginjoler, i partir de les 10.45h, aproximadament, es tallarà la circulació a la plaça Reforma, carrer Santa Llúcia i s’obligarà els vehicles que circulin pel carrer Santa Maria a girar a la dreta a la plaça Montserrat i continuar pel carrer Campanes.

Una vegada totes les comparses surtin de la plaça de Sant Domènec per entrar al Passeig es tallarà la circulació a Muralla Sant Domènec amb Ctra. de Cardona i Ctra. de Vic a l’alçada de plaça Bonavista.

El recorregut del Carnestoltes infantil és el següent: Plana de l’Om, Born, Plaça Sant Domènec, Passeig Pere III, Àngel Guimerà, Plaça Lluís Companys, Carrasco i Formiguera fins a la Plaça de les Oques.