Manresa estrena a partir de demà dues noves grues destinades al servei municipal de retirada de vehicles. Els dos vehicles substitueixen les dues antigues que han funcionat els darrers deu anys.

La renovació de les dues grues estava prevista i inclosa dins el contracte de concessió de l'Ajuntament de Manresa a l'empresa Eysa (Estacionamientos y Servicios S.A.U), que també gestiona a la ciutat la zona blava, el pàrquing de la Seu-Centre i el dipòsit municipal de vehicles.

El servei públic de retirada, trasllat, immobilització i dipòsit de vehicles de la via pública amb els vehicles grua es realitza en els supòsits en què així ho decideixin, com a agents de l´autoritat, els membres de la Policia Local de Manresa en l'exercici de les seves funcions.

La retirada de vehicles es fa específicament en casos d'infracció a les ordenances municipals de circulació, de normativa viària i altres lleis, per abandonament de vehicles a la via pública o en qualsevol altre cas que ho estimi necessari la Policia Local, d´acord amb la legislació vigent.