Malgrat els canvis d'aquest any, la Carnavalada no ha aconseguit una festa de carnestoltes massiva a la ciutat de Manresa. El fet és que la competència d'altres pobles de l'entorn continua sent massa dura. La resposta del públic manresà va ser tèbia i en el moment més àlgid de la rua, la festa va arribar a concentrar aproximadament un miler i mig de persones. Amb tot, el fet que es tracti només de la tercera edició dóna marge per continuar lluitant.

Pel que fa a l'ambient, els tabalers de Xàldiga hi van posar tot el seu ritme, com acostuma a ser habitual. Amb cinc carrosses i una dotzena de comparses, amb uns total de 200 participants, es va crear una atmosfera festiva al pas de la rua. La temperatura freda, que no superava els 7 graus, no va ser un impediment perquè molts vianants també s'aturessin per gaudir de la festa una estona.

Una pancarta de la carrossa de Cal Xavi que deia "La Gabriel és de tots", replicant la pancarta dedicada a Shakira, va generar algunes protestes per masclisme a Twitter.

Enguany la rua de la Carnavalada va sortir del carrer Abat Oliva i va acabar a la plaça Major. Un cop allà es va concloure la festa amb l'entrega de premis i ball.