L'Ajuntament de Manresa ha comunicat que s'han acabat les afectacions al trànsit de les obres de millora i ampliació de la urbanització del carrer del Joc de la Pilota, després de completar-les amb l'enllaç amb el carrer de Sobrerroca.

Al llarg d'aquesta setmana es donaran per finalitzats els treballs de senyalització i instal·lació de mobiliari públic per tal que entri en servei completament el cap de setmana.

Això vol dir que la mobilitat pel carrer del Joc de la Pilota i el seu entorn torna a la situació anterior a les obres. Els carrers dels Infants (de plaça dels Infants a carrer del Carme), Joc de la Pilota, Dama i Llussà es regulen com a carrers de prioritat invertida (prioritat per a vianants amb límit de velocitat per a vehicles de 20 quilòmetres per hora).

Entre la plaça dels Infants i el carrer del Carme hi ha doble sentit de circulació.

El carrer del Joc de la Pilota torna a ser de sentit únic del carrer dels Infants a la plaça dels Drets i carrer de Sobrerroca.

Pel carrer de Dama i pel carrer de Llussà se circula en sentit únic des del carrer del Joc de la Pilota al carrer de Puigterrà de Dalt.

S'ha restablert la regulació de trànsit en illa de vianants del carrer de Sobrerroca a partir del passatge dels Amics (control fotogràfic d'accés), i el sentit de circulació de vehicles habitual del carrer del Cap del Rec, de la plaça Major a la plaça del Carme.

Es manté el canvi de sentit del carrer de Puigterrà de Dalt, al tram entre els carrers de Flors de Maig i Sant Salvador, reforçant la pacificació del trànsit de vehicles; es tracta d'un carrer de prioritat invertida, amb la instal·lació de mobiliari urbà (jardineres).

També s'ha restablert el sentit de circulació habitual de vehicles pel carrer de Sant Salvador, del carrer de l'Hospital al carrer de Puigterrà de Dalt.