Dins les obres corresponents al Projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer Joc de la Pilota, aquesta dimecres es van realitzarar els treballs de marcatge de l´antic portal del Carme. Amb motiu d´aquests treballs hi haurà talls de trànsit puntuals al carrer del Carme (s´aturarà el trànsit i no es realitzaran desviaments).

Els treballs del carrer Joc de la Pilota van permetre localitzar l'antiga torre d´accés al portal del Carme del recinte de muralles medievals. Un cop realitzats els treballs arqueològics que han permès documentar i protegir la troballa i amb l´objectiu que no quedi amagada del tot i que sigui visible per als vianants, l'Ajuntament gravarà al nou paviment la geometria dels murs localitzats.

El treball consisteix a fer el que s'anomena un tractament buixardat al paviment per tal de marcar-hi la geometria dels murs. És un tractament que es fa al nou paviment per convertir en una textura més rugosa la zona que coincideix exactament amb la localització dels antics murs.