Des d'avui ja es pot aparcar a les noves 44 places de zona blava que l'Ajuntament ha habilitat en dos solars del carrer de la Dama, al centre històric de Manresa.

Hi ha 21 places al solar on hi havia hagut el cinema Goya, i 23 més just al davant, on hi havia l'antic aparcament de Fecsa. Malgrat que les darreres es va dir que no entrarien en funcionament fins al 26 de febrer, s'han avançat.

Els treballs d'adequació, iniciats el dia 4 passat, han consistit a posar una capa de ciment al terra i a pintar les places de zona blava. Ahir van acabar d'instal·lar un parquímetre multifunció amb pantalla tàctil a l'entrada de l'aparcament on hi havia el Goya, que és el de mà dreta del carrer. La regulació en zona blava suposarà una rotació dels vehicles estacionats els dies feiners de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, i estacionament lliure fora d'aquest horari.

El carrer de la Dama és el que hi ha baixant el del Joc de la Pilota a mà esquerra. Els dos aparcaments són a mitja alçada del vial, davant per davant. La sortida d'aquest carrer és pel Puigterrà de Dalt.