L'Ajuntament de Manresa va assegurar que els vehicles deixarien de barrar el pas als vianants per la vorera pública de l'estació d'autobusos al final de l'octubre, però no ha estat així, i habitualment s'hi poden veure estacionades més d'una dotzena de motocicletes.

Després de la denúncia feta per aquest diari que la vorera propera a la carretera de Santpedor del costat de l'entrada al pàrquing de l'estació de busos acumulava tants vehicles privats que esdevenien un obstacle (vegeu diari del 12 d'octubre), es va començar a avisar els conductors que en l'espai sota la pèrgola està prohibit estacionar.

Es va fer amb fulls amb reproduccions de senyals de prohibit aparcar enganxats amb cel·lo a les motocicletes i en una de les columnes.

El dia a dia, però, ha desmentit l'anunci que quedaria prohibit estacionar a la vorera afectada i que aquesta tornaria a estar destinada únicament a la circulació de vianants.

La realitat és que travessar a peu la vorera del costat de l'entrada al pàrquing de l'estació d'autobusos continua sent, en funció del dia i l'hora, problemàtic, perquè, encara que ja no hi ha cotxes aparcats, aquests han estat substituïts per motocicletes.